Obavijesti

Sport

Komentari 35

Ivica Olić i Pletikosa "prodali" su Hrvoja Milića u ruski Rostov

Ivica Olić i Pletikosa "prodali" su Hrvoja Milića u ruski Rostov
1

Rostov je platio čak 350.000 eura Istri za otkup mog ugovora. To je najveća odšteta koju su platili i to dovoljno govori o ozbiljnosti njihovih namjera, rekao je Milić...

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Hrvoje Milić potpisao je trogodišnji ugovor s ruskim Rostovom.

Premda se špekuliralo kako Milić karijeru nakon Istre sigurno nastavlja u Italiji, Rostov je bio konkretniji i brži od talijanskih klubova. Veliku ulogu u transferu odigrali su i Milićevi suigrači iz reprezentacije.

- Ivica Olić nas je spojio, a ostatak posla dovršio je Stipe Pletikosa, koji me je i dočekao na pripremama u Austriji. Njima dvojici sam uz menadžere Ercega i Kljaića najzahvalniji - kazao je reprezentativac, koji će s hrvatskim golmanom Pletikosom dijeliti svlačionicu iduće sezone.

- Rostov je platio čak 350.000 eura Istri za otkup mog ugovora. To je najveća odšteta koju su platili, i to dovoljno govori o ozbiljnosti njihovih namjera. Doveli su me da igram i da na mojoj prodaji poslije nešto i zarade. Prezadovoljan sam uvjetima i dočekom u klubu. Vjerujem da je moja karijera opet krenula uzlaznom putanjom, a velika mi je prednost što će mi Pletikosa, koji je kapetan i legenda Rostova, pomoći u što bržoj prilagodbi - zaključio je Milić, koji je prije Rostova u karijeri igrao za Osijek, Hajduk, Djurgarden i Istru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO