Obavijesti

Sport

Komentari 74

Kranjčar: Izborniče, imamo problem! Moramo bolje igrati

Kranjčar: Izborniče, imamo problem! Moramo bolje igrati
1

Imamo problema. Ne znam zašto je to tako. Da znam, rekao bih izborniku Biliću i problem bi bio riješen. No nešto ipak moramo popraviti u igri, kaže Niko Kranjčar

VIDEO

Nedostajao je Niko Kranjčar na Poljudu protiv Gruzije. Iako u Tottenhamu ove sezone nije puno igrao, bio je ponajbolji igrač reprezentacije. Još je u Londonu, uživa s tromjesečnom kćeri Loree i suprugom Simonom.

- Sve je super dok sam s obitelji. Zapravo, odmaram se nakon naporne sezone, pa ipak sam odigrao četiri utakmice za klub ove sezone - našalio se Kranjčar.

Zbog kartona nije mogao igrati protiv Gruzije, ali bio je uz suigrače na Poljudu.

- Došao sam pozdraviti dečke i pogledati utakmicu. Bilo je teško, ali to smo i očekivali. Drugo poluvrijeme odigrali smo puno bolje, bili smo konkretniji i na kraju ipak zasluženo pobijedili. Iako jako teško...

U Tbilisiju je igrao, u porazu od Gruzije. U “uzvratu” u Splitu opet se pokazalo da Hrvatska teško igra protiv momčadi koje se stalno brane, odnosno igraju bunker.

- Je, imamo problema. Ne znam zašto je to tako. Da znam, rekao bih izborniku Biliću i problem bi bio riješen. No nešto ipak moramo popraviti u igri - kaže Niko.

S ova tri boda situacija se ipak popravila...

- Ma u plasman na Europsko prvenstvo uopće ne sumnjam. Bolji smo od svih u skupini i ne bi bilo čudno da sve utakmice do kraja pobijedimo. Sve je na nama i ako slučajno ne odemo u Ukrajinu i Poljsku sljedeće godine, bit ćemo sami krivi. Ali o tome mi je uopće glupo govoriti, siguran sam da ćemo se plasirati na Euro, treba samo ići polako, utakmicu po utakmicu - izjavio je Kranjčar.

Tottenhamov veznjak prati i što se zbiva u bivšem klubu. Dinamo se opet sprema za Ligu prvaka:

- Mislim da imaju dobru momčad i da mogu izboriti nastup u Ligi prvaka, osobito ako su nositelji.

Spominje se i njegov povratak u maksimirski klub.

- Sad je ipak malo prerano za povratak. A poslije... Ne znam, ne mogu sad reći. Bumo vid’li.

Redknapp je već pokazao koliko računa na mene

Nemam još nijednu konkretnu ponudu, pa ne želim o tome ni govoriti, rekao je Niko Kranjčar.

U zadnje vrijeme spominjalo se da ide u Romu, otprije su u “igri” bili Juventus, Liverpool, Everton, Sevilla... No Kranjčar je i dalje u Tottenhamu iako je sigurno da ondje neće ostati još jednu sezonu.

- Odlazim, to je sigurno. Želim igrati, a nemam više što razgovarati sa Spursima jer je Harry Redknapp pokazao prošle sezone koliko računa na mene.  Nemam još ponuda, ali volio bih u Španjolsku ili Italiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74

VIDEO

Kalinić: Biliću su Livaja i Lovre problem u svlačionici. Htio sam im to reći u facu, ali on je odbio
TEŠKE OPTUŽBE

Kalinić: Biliću su Livaja i Lovre problem u svlačionici. Htio sam im to reći u facu, ali on je odbio

Tjedan dana nakon što sam došao Bilić mi je pokazivao poruke Aljoše Pavelina protiv mene. Miševi su se sakrili u rupe i smijenili me, rekao je dojučerašnji sportski direktor Hajduka

Predsjednik Hajduka o Kaliniću: Izmanipulirali su ga! Nije istina da sam rekao ono o Livaji...
NASTAVLJAJU SE OBRAČUNI

Predsjednik Hajduka o Kaliniću: Izmanipulirali su ga! Nije istina da sam rekao ono o Livaji...

'Pavelin ne vodi Hajduk iz sjene. S Gattusom sam pričao prije deset dana, ali ja nemam razloga razgovarati s njim i sugerirati mu što da radi. Novog sportskog direktora objavit ćemo kad potpišemo ugovor, rekao je Ivan Bilić