Obavijesti

Sport

Komentari 43

Blažević potpisao za Hajduk: Sretan sam što sam se vratio

Blažević potpisao za Hajduk: Sretan sam što sam se vratio
3

Povremeni reprezentativni golman Goran Blažević potpisao je četverogodišnji ugovor s Hajdukom. Bivši golman Šibenika ponikao je u Hajdukovom omladinskom pogonu

VIDEO

Nakon Gorana Milovića i Filipa Ozobića, Hajduk je u srijedu ujutro dobio još jedno pojačanje. Četverogodišnji ugovor sa Splićanima potpisao je bivši golman Šibenika Goran Blažević. Blažević se prije tjedan dana rastao sa Šibenikom na arbitraži, a klub mu duguje još oko 300.000 kuna.

- Iznimno sam sretan što sam se vratio u Hajduk. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i navijača - rekao je nakon potpisa ugovora Blažević koji je predvečer odradio prvi trening na Poljudu.

Njegovim dolaskom izvjesno je kako će Danijel Subašić morati otići iz Hajduka ili će preseliti na tribine.

Ovim potezom predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš jasno je dao do znanja kakav će tretman ubuduće imati oni koji ne žele produljiti ugovor s klubom. Blažević ima 25 godina, ponikao je u omladinskom pogonu Hajduka, na golu Šibenika izborio je i pozive u reprezentaciju, a dolazak u Hajduk odskočna mu je daska za transfer u inozemstvo.

Blažević se uklopio u "Malešov plan i program" te je potpisao progresivni ugovor koji mu nudi stimulativna primanja za nastupe, plasmane i trofeje. U startu je to manje od 100.000 eura, no s bonusima može biti i puno više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Arsenal rutinski slomio PSG, Joško i City potopili klub bivšeg dinamovca, 'petarda' Barcelone
DRUGO KOLO LP-A

Arsenal rutinski slomio PSG, Joško i City potopili klub bivšeg dinamovca, 'petarda' Barcelone

Atomska Borussia Dortmund pobijedila je Celtic 7-1, a Bayer Leverkusen minimalno je slavio u uzbudljivoj utakmici protiv Milana. Inter je ispratio Crvenu zvezdu s četiri gola sa San Sira, a Perišićev PSV je remizirao