Obavijesti

Sport

Komentari 45

Eduardo odlazi iz Flamenga i vraća se u ukrajinski Šahtar

Eduardo odlazi iz Flamenga i vraća se u ukrajinski Šahtar
1

Ponuda koju sam dobio je sjajna. Jako dobro poznajem zemlju u koju idem i neće mi trebati vremena za privikavanje. Moram misliti i na svoju obitelj i na budućnost

VIDEO

Nakon samo godinu dana na brazilskim travnjacima, Eduardo da Silva zatražio je odlazak iz Flamenga te se vraća u redove ukrajinskog Šahtara. Bivši hrvatski reprezentativac dobio je ponudu i ugovor na godinu i pol svog bivšeg kluba iz kojeg je otišao prošlog ljeta nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu. 

Dudu je u dresu Flamenga odigrao ukupno 49 utakmica u svim natjecanjima i zabio 14 golova, a iako je imao ugovor do prosinca ove godine, u Flamengu mu neće raditi probleme te će ga pustiti i uskoro bi trebao biti predstavljen u dresu novog/starog kluba. 

- Zatražio sam odlazak natrag u Šahtar i Flamengo me pustio. Uz sve poštovanje prema Flamengu, ponuda koju sam dobio je sjajna. Jako dobro poznajem zemlju u koju idem i neće mi trebati vremena za privikavanje. Moram misliti i na svoju obitelj i na budućnost - rekao je Eduardo za Globo

Eduardovu odluku sasvim je sigurno 'pogurala' i činjenica kako ga niti novi trener ne vidi u početnoj jedanaestorici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".