Obavijesti

Sport

Komentari 67

Bolji od najboljih: Omiljen je u Španjolskoj zbog skromnosti

Bolji od najboljih: Omiljen je u Španjolskoj zbog skromnosti
5

Lijepo je biti ispred dva takva velikana kao što su Ronaldo i Messi, ali oduvijek govorim da je ovakva nagrada na kraju ipak zasluga momčadi, rekao je Iniesta

VIDEO

Leo Messi i Cristiano Ronaldo čekali su tko će od njih dvojice dobiti Uefinu nagradu za najboljeg igrača u Europi. No ostali su praznih ruku. Najbolji je Andres Iniesta (28). 

- Prošla sezona bila je zaista dobra iako nismo osvojili dva važna trofeja, Primeru i Ligu prvaka. No bili smo u konkurenciji do kraja, a to je također velik uspjeh. Ove sezone napravit ćemo sve da izbjegnemo pogreške iz prošle - rekao je Iniesta nekoliko minuta nakon što je primio nagradu u Grimaldi Forumu u Monte Carlu.

Messi i Ronaldo brzo su nestali iz dvorane, vjerojatno razočarani i pomalo šokirani, a Iniesta je strpljivo odgovarao na sva pitanja.

- Otišao nam je Pep Guardiola, ali nije se ništa bitno promijenilo u našoj igri. Naravno, svatko ima svoj pogled na nogomet, tako i kod Tita Vilanove postoje određene manje razlike. No Barcelona će i dalje igrati prepoznatljivo - kazao je najbolji prošlosezonski nogometaš u Europi.

Iniesta nije tip od velikih riječi. Govori tiho i gotovo sramežljivo. Cijela Španjolska obožava ga jer je toliko skroman. Nimalo nalik na klasičnu sliku nogometne zvijezde.

- Skupina? Na papiru izgleda da smo favoriti, no nema lakog protivnika u Ligi prvaka. Možda je klišej reći tako nešto, ali istina je da možeš izgubiti od bilo koga ako nisi spreman i koncentriran 100 posto - kaže Iniesta.

Na pitanja o privatnom životu samo odmahuje glavom. U braku je s Annom, imaju kćer Valerie. Ima i svoju sortu vina, a sad ima i nagradu za prvu kopačku Europe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

VIDEO Evo što voze Joško Gvardiol i zvijezde Cityja! Svi pričaju o Hrvatu i Balkanu...
'KRALJ I IZVAN TERENA'

VIDEO Evo što voze Joško Gvardiol i zvijezde Cityja! Svi pričaju o Hrvatu i Balkanu...

MANCHESTER - Jedan tiktoker snimio je igrače Cityja po dolasku na nedjeljni trening, a limeni ljubimac Joška Gvardiola izdvajao se od ostalih. Došao je, naime, u Golfu osmici
Maloljetnik pljunuo na Rakitića na utakmici. Ivan se oglasio na društvenoj mreži nakon derbija
INCIDENT NA RUJEVICI

Maloljetnik pljunuo na Rakitića na utakmici. Ivan se oglasio na društvenoj mreži nakon derbija

Jadranski derbi nije oduševio navijače sjajnim nogometom, a dogodio se i jedan incident tijekom utakmice koju je na Rujevici pratilo više od 7500 gledatelja. Naime, jedan je gledatelj pljunuo prema Ivanu Rakitiću...