Obavijesti

News

Komentari 257

Tužna slika: Potukli se na ulici zbog plastične boce u smeću

Tužna slika: Potukli se na ulici zbog plastične boce u smeću
3

Split: Muškarci od 78 i 83 godine prišli su istom kontejneru. Htjeli su uzeti istu bocu. Mlađi je na pod srušio starijeg. Za samo pet minuta stigli su policajci

VIDEO

U tren oka su frcnule iskre, muškarci su si čupali majice, lupali su jedan drugog štapom po glavi, dok starac sa šeširom nije pao i zamalo udario glavom o tlo, opisao nam je čitatelj.

Zbog “prava na kontejnere”, u četvrtak oko 13 sati u Zagrebačkoj ulici u Splitu počupala su se dva starija muškarca u dobi od 83 i 78 godina. Otok kontejnera smješten je nedaleko od glavne gradske tržnice, hostela Split i trajektne luke, gdje sve vrvi domaćim i stranim turistima pa se u njih baca više plastične ambalaže. Mnogi su prolaznici svjedočili tužnoj slici hrvatske stvarnosti kada su prema kontejnerima, svaki iz svog smjera, krenula dva muškarca.

- Dva starca doslovno su se potrgala zbog jedne prazne plastične boce. Svatko iz svoga smjera prišao je istom kontejneru, te su se vjerojatno oba zaletjela na istu bocu. Sve se to odigralo odmah pored policajke koja je svjedočila incidentu - opisao nam čitatelj koji je snimio nemili incident.

Dodaje kako su za samo pet minuta dojurila i policijska patrolna kola pod rotacijom.

- Među šokirane turiste doslovno su doletjela patrolna kola sa svim mogućim trubećim i svjetlećim rekvizitima. Dva mlada policajca izletjela su iz vozila te potrčala za sukobljenim muškarcima, ali u pogrešnom smjeru. Nasreću, tamo je bilo i nešto naših ljudi koji su policajce vratili na pravi put, odnosno do muškarca koji je “obranio” svoj teritorij te nesmetano nastavio skupljati boce iz kontejnera. Njega je policija skupa s vrećicom punom praznih boca privela u postaju. Sve je trajalo 20-ak minuta - zaključio je naš čitatelj.

Kako doznajemo, muškarci nisu ozlijeđeni. Policija će protiv mlađeg, 78-godišnjaka, koji je iz sukoba izašao kao pobjednik, podnijeti prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 257

VIDEO

Potresna ispovijest za 24sata: 'Moja kći ostala je bez mame u poplavi. Supruga je bila trudna'
EKSKLUZIVNO: DETALJI TRAGEDIJE U BiH

Potresna ispovijest za 24sata: 'Moja kći ostala je bez mame u poplavi. Supruga je bila trudna'

Ajla je bila u sedmom mjesecu trudnoće, a iza sebe je ostavila kćerku Dalalu (5): 'Mala se spasila, a kako, to samo dragi Bog zna. Bila je sva krvava i teško ozlijeđena', rekao je suprug Dino
Vozači, smanjite gas! Ovo su 84 nove lokacije kamera za brzinu! Neke od njih bit će i na autocesti
SMIJEŠAK, KAMERA!

Vozači, smanjite gas! Ovo su 84 nove lokacije kamera za brzinu! Neke od njih bit će i na autocesti

Prije sezone bilo je ukupno 468 lokacija na kojima su se izmjenjivale kamere, tijekom ljeta su ih postavili još 40, a do kraja godine stižu još 84 nova kućišta.