Obavijesti

News

Komentari 282

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
3

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Pokretanje videa...

Potraga za djevojčicom Dankom 00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.35

Kurir piše kako su pored imanja pronašli kanale koji su dugački i do 10 kilometara i povezani su s lokalnim rudnikom. Kada je otkrivena rupa pristigli su i vatrogasci koji se u nju spuštaju.

Zbog toga su i došle nove vatrogasne jedinice koje će se uz pomoć kamera i reflektora spustiti dolje kako bi probali pronaći djevojčicu.

21.55

Stručnjak o istrazi oko nestale Danke: 'Ne bi otkazali potragu da se nije dogodio preokret...'

Pet patrola policije i vatrogasci stigli su oko 19:30 sati u Banjsko polje na mjesto gdje je nestala dvogodišnja djevojčica, a gdje su danas cijeli dan bageri i policajci kopali i čistili imanje. Nekoliko inspektora sa baterijskim lampama je otišlo na polje gdje se danas kopalo. 

Više pročitajte OVDJE.

20.53

Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih

24sata

Potraga za malenom Dankom (2) koja je nestala u utorak oko 13:45 u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora u Srbiji traje već tri dana. Roditelji su ispitani na policiji, a majki je uzet mobitel.

Policija je u četvrtak uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku napravili snimku kao da je nestala djevojčica kod njih. Uhićeni su na području Hadžića.

Više pročitajte OVDJE.

18.33

GSS Srbije za 24sata: ’Gledali smo u svaku rupu, cijevi ispod ceste, ispumpavali bunare...’

24sata

Velik broj policajaca i vatrogasaca stigao je opet u četvrtak na imanje obitelji Ilić u Banjskom Polju kraj srpskoga grada Bora, gdje od utorka traže nestalu djevojčicu Danku Ilić (2). Iako su službeno, nakon 27 sati neprekidnog pregledavanja terena, obustavili potragu, teškom mehanizacijom počeli su raščišćavati teren i pretraživati okoliš kraj vikendice.

Više pročitajte OVDJE.

13.30

RODITELJI SU OPET U POLICIJSKOJ STANICI

Komentari 282