Obavijesti

News

Komentari 19

Tražila ulicu na karti, a našla sliku zaručnika kako je vara

Tražila ulicu na karti, a našla sliku zaručnika kako je vara
1

Na žalost nesretne djevojke, do jučer voljeni Aleksandar naglo se našao u pjesmi Novih fosila napisanoj davne 1981. godine. 'E, moj Saša, gdje je sada ljubav naša?'

VIDEO

Marina Voinova tražila je putem panoramskih kamera ulicu u Permu, pa našla ono čemu se najmanje nadala u tom trenutku - fotografiju zaručnika Aleksandra na kojoj grli svoju bivšu djevojku.

Suočen s dokazom, voljeni se Saša nije ni pokušao izvući iz neugodne situacije, pa je Marinina višegodišnja veza umjesto u braku završila u gorkim suzama.

- Shvatila sam u tom trenutku da ga više ne želim vidjeti, a kamoli s njim graditi vezu - izjadala se nesretna djevojka tamošnjim novinarima, koji su provjerili ima li preljubnik pravo tužiti tvrtku Yandex čije su ga panoramske kamere snimile.

- Prisutnost prolaznika na fotografijama nije u suprotnosti s ruskim zakonom. Naravno, ako korisnik želi da se određena fotografija makne, može nam poslati razlog zašto da to učinimo, no u tri godine djelovanja bilo je jako malo takvih prijava. Baš naprotiv, ljudi su uglavnom sretni kada se ugledaju na slici - pojasnila je menadžerica tvrtke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Državna tajnica koja roditelje naziva ulicom ima 3962 € plaću, vozi A6, učlanjena u Naš Hajduk
HDZ-OVKA MUŽINIĆ BIKIĆ

Državna tajnica koja roditelje naziva ulicom ima 3962 € plaću, vozi A6, učlanjena u Naš Hajduk

Potpredsjednica splitskog HDZ-a bila je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Splita, ali i za saborsku zastupnicu no na izborima je dobila 1235 preferencijalnih glasova.