Obavijesti

News

Komentari 142

Susjedi šokirani ubojstvom: 'Sin je bio čudan, a roditelji divni. Strašno... Ne mogu vjerovati'

Susjedi šokirani ubojstvom: 'Sin je bio čudan, a roditelji divni. Strašno... Ne mogu vjerovati'
5

Sumnja se na nasilnu smrt, a više informacija znat će se po okončanju očevida. Naložit će se obdukcija tijela nakon čega će se znati vrijeme i uzrok smrti. Svi su bili u krvnom srodstvu, kažu u policiji

VIDEO

Dvostruko ubojstvo dogodilo se u petak iza 16 sati u pulskoj Argonautskoj ulici gdje je, neslužbeno doznajemo, sin ubio oca i majku. Riječ je o kući u naselju Gregovica koji je inače miran, obiteljski kvart.

Na mjestu događaja nekolicina šokiranih mještana u nevjerici je gledala u obiteljsku kuću gdje je sin presudio roditeljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Ubojstvo u Puli 

Pokretanje videa...

Pula ubojstvo 01:02

- O njemu znam toliko da se uvijek okolo vozikao biciklom i bio čudak. Kada bi mu u lice pogledali, vidjeli bi u najmanju ruku čudan, tupi pogled. Iz pogleda mu se uvijek moglo vidjeti da samo čeka kada će napraviti neko sr..... O pokojnim roditeljima malo znam, tek toliko da su bili divni, obiteljski ljudi i još radno sposobni. Voljeli su se šetati zajedno. Nisam čuo nikakav pucanj i mogu samo nagađati na koji način je to učinio svojim roditeljima. To je strašno i ne mogu vjerovati da se to dogodilo u mojem kvartu - kazao je jedan mlađi Puljani.

Očevid u tijeku

Istarska policija stigla je na mjesto događaja oko 16.15 sati kada su i pronašli mrtve osobe u kući, a osoba koja se dovodi u vezu s tom tragedijom nalazi se u policijskoj postaji. Kako neslužbeno saznajemo riječ je o 30-godišnjem muškarcu koji je digao ruku na svoje roditelje. Glasnogovornica PU Istarske, Suzana Sokač na mjestu događaja kazala je kako će se tek nakon završenog očevida znati točno vrijeme smrti, a o motivu i načinu ubojstva nije govorila.

Strava u Puli: Sin ubio majku i oca pa se sam prijavio? 'Policiji je poznat od ranije, očevid traje'
Strava u Puli: Sin ubio majku i oca pa se sam prijavio? 'Policiji je poznat od ranije, očevid traje'

- Sumnja se na nasilnu smrt, a više informacija znat će se po okončanju očevida. Naložit će se obdukcija tijela nakon čega će se znati vrijeme i uzrok smrti. Svi su bili u krvnom srodstvu - kazala je Sokač.

Dodala je da policija nije ranije imala postupanja na toj adresi zbog narušenih obiteljskih odnosa, ali i to da je počinitelj inače poznat policiji po određenim postupanjima o kojima, zbog istrage nije htjela govoriti. Sin je, kako kažu susjedi, živio u istoj obiteljskoj kući, a njegova sestra nije živjela na istoj adresi. Pojavile su se informacije među mještanima tog naselja da se ubojstvo dogodilo još sinoć, ali policija zasad nije o tome govorila. Više informacija biti će poznato u subotu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1