Obavijesti

News

Komentari 1

Fatalnu Sašku su u BIH osudili zbog tučnjave: 'Šakom u glavu udarila je ženu ispred kafića'

Fatalnu Sašku su u BIH osudili zbog tučnjave: 'Šakom u glavu udarila je ženu ispred kafića'
5

Osim Saške na istoj optužnici našao se i Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu su na teret stavljena kaznena djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna ozljeda...

VIDEO

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana "Fatalna Saška", poznata po iznudi novca od katoličkog svećenika zbog seks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1500 KM (766 eura) novčane kazne jer je u tuči ispred kafića "Dors" u Bosanskom Brodu (BiH) povrijedila jednu ženu, navodi Avaz.ba. 

Srpski mediji tvrde: Policija je uhitila Sergeja Trifunovića
Srpski mediji tvrde: Policija je uhitila Sergeja Trifunovića

Prema potvrdi sa suda ona se prije izricanja presude nagodila s Okružnim tužiteljstvom u Doboju i priznala je krivicu.

- Tužiteljstvo se suglasilo da se optuženoj za učinjeno kazneno djelo, tjelesna ozljeda, izrekne kazna od 1.500 KM - rekli su u Osnovnom sudu u Derventi. Osim Saške na istoj optužnici našao se i Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu su na teret stavljena kaznena djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna ozljeda. U Osnovnom sudu u Derventi su rekli da se protiv njega još uvijek vodi postupak.

Dvojac Kovačević i Cvijanović optuženi su za tučnjavu ispred lokala "Dors" u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom nanio teške tjelesne ozlijede G. Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge D. Zečević, a koja je također tada napadnuta. Sa supružnicima Zečević bili su njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R. iz Bosanskog Broda.

Kako je izvijestila policija bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala s poznanicima kada se zaustavio automobil Peugeot.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika s jedne i Cvijanovića s druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala smiriti situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio vjetrobransko staklo na Zečevićevom automobilu.

Podsjetimo, Saška Kovačević se u ožujku 2018. u svojstvu svjedoka našla pred sucem Osnovnog suda u Doboju. Tada je za 24 sata izjavila:

'Željela sam se sresti sa svećenikom, pitala bih ga da li je još uvijek zaljubljen u mene. Ja sam se pred kraj prošle godine nagodila s tužiteljstvom i presuđeno mi je godinu zatvora zbog ucjene i neovlaštenog foto snimanja, to ću svoje odslužiti, a svi drugi neka odgovaraju za ono što su učinili, no, voljela bih se naći oči u oči sa svećenikom jer ga imam dosta toga za pitati.'

Podsjetimo, afera koja je potresla Katoličku crkvu u BiH otkrivena je u kolovozu 2017. u okviru akcije “Steroid”. Svećenik se obratio istražnim organima te su Sašku i njezina dečka uhitili nakon što im je dao 15.000 KM u označenim novčanicama. Zbog ucjene su optuženi i njezin dečko Aleksandar Vasiljević iz Doboja te Milo Joksimović iz Modriče. Vasiljevića optužuju i zbog lažnog predstavljanja, jer se više puta svećeniku predstavio kao inspektor SIPA-e. Joksimović je optužen zbog neovlaštenog snimanja, kao i zbog krađe dva sata, boce alkoholnog pića te 50 KM iz župnog ureda.

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucjene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno s bivšim dečkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala izvući 250 tisuća KM, prijeteći mu da će ukoliko ne dobije novac objaviti video - snimak njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom. V. Za to djelo ju je Osnovni sud u Doboju osudio na sedam mjeseci zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa