Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

10 trikova koje slavne zvijezde koriste kako bi izgledale zapanjujuće na crvenom tepihu

10 trikova koje slavne zvijezde koriste kako bi izgledale zapanjujuće na crvenom tepihu

Halle Berry koristi odličan trik za postizanje prirodne boje usana. Prvo stavi crveni ruž, obriše ga i zatim nanese prozirno sjajilo. Crveni ruž ostavit će malu mrlju na usnama, a sjajilo će dodati taj dodatni sjaj

VIDEO

1. Beyoncéin trik za nanošenje pudera

Beyoncéin vizažist otkrio je jedan od trikova prirodnog izgleda njezine kože. Prvo nanesite hidratantnu kremu, a kada je lice još mokro (što znači da se krema nije do kraja upila) spužvicom nanesite podlogu. Na taj način se oba proizvoda stapaju, a koža izgleda puno hidratiziranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prehrana za mladolik izgled 01:24

2. Halle Berry koristi dva ruža

Halle Berry koristi odličan trik za postizanje prirodne boje usana. Prvo stavi crveni ruž, obriše ga i zatim nanese prozirno sjajilo. Crveni ruž ostavit će malu mrlju na usnama, a sjajilo će dodati taj dodatni sjaj.

3. Miranda Kerr uvija trepavice žlicom

Miranda Kerr za uvijanje trepavica koristi genijalan trik: radi to žlicom. Manekenka je rekla da prvo nanese sloj maskare, a zatim ih uz pomoć žlice i palca uvije. 

4. Salma Hayek radi sama masku protiv bora s posebnim proizvodima

Tajna njezine blistave kože bez bora leži u prirodnoj maski napravljenoj od tri cvijeta hibiskusa, pola čaše zelenog soka, četiri žlice zobenih pahuljica, 1/4 šalice bademovog mlijeka i četiri žlice meda.

Osam navika zbog kojih možete izgledati starije nego što jeste
Osam navika zbog kojih možete izgledati starije nego što jeste

5. Sharon Stone nakon šminke ide u kadu

Iako je logično prvo se okupati, a zatim napraviti frizuru, Stone radi upravo suprotno. Prvo se našminka, a zatim nakratko uskoči u kadu. Prema glumici, para pomaže šminki da zablista i čini da njena koža izgleda hidratizirano.

6. Megan Fox tijelo hidratizira uljem sjemenki grožđa

Nakon tuširanja, hidratizira se uljem sjemenki grožđa. Izvrsna je hidratantna krema i lakša je od maslinova ulja, objasnila je glumica u intervjuu.

7. Emily DiDonato četkom dodaje volumen usnama

Jedan od trikova Emily je četkanje usana. Četkicu koristi za piling, podiže mrtvu kožu na tom području i daje im 'botox' učinak, ali vrlo prirodan.

Tri pogreške zbog kojih odjeća na vama može izgledati jeftino
Tri pogreške zbog kojih odjeća na vama može izgledati jeftino

8. Sandra Bullock koristi neobičan balzam za podočnjake

U 58. godini glumica blista. Njezina koža izgleda blistavo i gotovo bez bora. Bullock je rekla da koristi kremu protiv hemoroida ispod očiju kako bi smanjila podočnjake. Sudeći po njenom licu, metoda je više nego učinkovita. I neki dermatolozi podupiru ovu metodu.

86th Academy Awards

9. Jabučni ocat Scarlett Johansson

Istraživala sam prirodnu njegu kože i otkrila da je jabučni ocat stvarno učinkovit.  Ako imate akne, može biti stvarno ljekovito, objasnila je Scarlett. Još jedan trik koji glumica koristi kako bi izgledala i mirisala besprijekorno je da miješa parfeme i ne nosi uvijek isti.

10. Paula Echevarría kupuje broj veće cipele 

Stajati u štiklama po nekoliko sati nije lako. Trik koji je Paula Echevarría otkrila kako bi to riješila je da nosi cipele malo veće od svoje veličine, piše Bright Side.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku