Obavijesti

Sport

Komentari 15

Zaustavili Bobana i naljutili im trenera: Srećom nema ozljeda

Zaustavili Bobana i naljutili im trenera: Srećom nema ozljeda
3

Teško je igrati s jednim centrom kojeg su zaustavljali na sve načine. Nadam se da ćemo u četvrtoj utakmici imati status kao i Cedevita u Beogradu, kaže Radonjić

VIDEO

Nakon poraza od Maccabija i Cibone te dvaju od Crvene zvezde, Cedevita je konačno došla do pobjede u finalu ABA lige. Nažalost, ove joj godine za naslov trebaju još dvije - danas i u subotu.

Za to će trebati ponoviti igru iz prve tri četvrtine. Poput Zvezde u Beogradu, ovaj put je Cedevita izvrsno otvorila utakmicu i odlijepila se, a u trećoj četvrtini potpuno dotukla Beograđane, pa nije ni posebno važno što je u zadnjoj zabila samo četiri koša.

- Zvezda je predobra da bi ovako odigrala dva dana zaredom, morat ćemo biti još bolji - misli Roko Ukić, koji je odigrao vrlo dobro.

Stanko Barać zabio je 15 koševa, a Marko Tomas 14 u svojoj ponajboljoj partiji sezone.

- Nas trojica naiskusnijih odigrali smo dobre dionice i tako olakšali drugima. Odigrali smo 30 minuta vrhunske košarke, a sad se treba osvježiti - dodao je Ukić.

Cedevita je ovaj put “ukrotila” gorostasnog Bobana Marjanovića, iako je trener Zvezde Dejan Radonjić rekao kako je sretan samo što mu se nitko nije ozlijedio. 

- Teško nam je igrati s jednim centrom kojeg se pokušavalo zaustaviti na različite načine. Nadam se da ćemo u četvrtoj utakmici imati status kao i Cedevita u Beogradu - rekao je Radonjić.

No Repeša je odbacio sve optužbe o grubostima.

- Pa stalno nam govore da smo premekani. Mi jednostavno nemamo igrače koji igraju prljavo. Da ja, recimo, Pilepiću ili Babiću kažem da nekoga udare, pitali bi me jesam li normalan - kontrirao je trener Cedevite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?
STIGAO BIJELI DIM

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?

Nenad Bjelica je tijekom jutra riješio svoj status s Union Berlinom, a s njim u Dinamo dolaze Nino Bule, Danijel Jumić, Jasmin Osmanović, Leo Sovina i njegov sin Luka. Iz 'stare' garde tu ostaju dvojica