Obavijesti

Sport

Komentari 2

Zadar pobijedio u Trnskom te se još malo približio ABA ligi

Zadar pobijedio u Trnskom te se još malo približio ABA ligi
7

Košarkaši Zadra napravili su velik korak prema plasmanu u ABA ligu iduće sezone. Na gostovanju kod Zagreba u Trskom izravnog su konkurenta pobijedili 88-79

VIDEO

Mladi Zadrov play Lovre Bašić (22) sjajno je predvodio Zadar do važne gostujuće pobjede u posljednjoj utakmici 11. kola A1 Lige za prvaka. Zadar je u Trnskom pobijedio Zagreb 88-79 čime je nadoknadio -7 od istog protivnika u 4. kolu prvenstva i tako se još korak više približio plasmanu u ABA ligu iduće sezone.

Bašić je predvodio Zadrane s 14 koševa i devet asistencija, samo jednu manje od cijelog Zagreba koji je ih je imao deset. Bašić je na samom kraju utakmice najprije pogodio oba slobodna bacanja za osam razlike, a onda ukrao loptu pod košem čime je odveo Zadar do dovoljno visoke pobjede da preskoči Zagreb na trećem mjestu tablice koje vodi u regionalnu ligu. Mladog reprezentativca Hrvatske odlično su pratili Sobin s 15 te Barać i Kraljević s 13 koševa.

Zagreb je predvodio Zadranin Pavle Marčinković s 18 koševa, a momčad iz Trnskog utakmicu je počela sa četiri Zadranina u prvoj petorci. S klupe ih vodi također Zadranin Danijel Jusup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu!  Susret su prelomili tek pred kraj
ZA OSMINU FINALA

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Susret su prelomili tek pred kraj

Izabranici Sandra Perkovića prošli su dalje u Kupu pobjedom u Istri kod Banjola (3-1), ali nije to bilo uvjerljivo kako su navijači očekivali. Morali su pred sam kraj utakmice uvesti Petkovića i Mišića, a tek su onda 'prelomili'