Obavijesti

Sport

Komentari 17

Težak 'potop' Bogdanovićevih, odlični Rose predvodio Bullse

Težak 'potop' Bogdanovićevih, odlični Rose predvodio Bullse
3

Bogdanović je startao u početnoj petorci, no ostao je praktički bez učinka jer je imao samo jedan promašaj s linije za tricu. Hollinsova momčad izgledala je očajno

VIDEO

Na NBA parketima uživali smo u četiri utakmice, u kojima su domaćini ostvarili vrlo uvjerljive pobjede dok su u preostale dvije gosti tijesno slavili .

Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića doživjeli su pravu katastrofu u Los Angelesu gdje su ih Clippersi 'razbili' s 39 koševa razlike.

Bojan Bogdanović startao je u početnoj petorci, no ostao je praktički bez učinka jer je imao samo jedan promašaj s linije za tricu. Momčad Lionela Hollinsa izgledala je očajno te na kraju poražena 84-123 (23-34, 14-36, 19-27, 28-26).

Domaćine je predvodio Blake Griffin s 24 koša, dok su po 17 dodali JJ Redick i Jamal Crawford . Kod gostiju je Mason Plumlee zabio 16, a Jerome Jordan i Darius Morris 11 koševa.

VIDEO

Uvjerljivi su bili i Chicago Bullsi koji su na minus 23 'zaledili' San Antonio Spurse . Završilo je 104-81 (21-22, 25-18, 31-20, 27-21), a navijače Bullsa posebno je razveselilo odlično izdanje Derricka Rosea koji je bio na razini na kakvoj ga pamtimo prije teških problema s ozljedama . Priznao je to i trener Spursa, Greg Popovich , koji je nakon utakmice samo kratko izjavio: ' Rose nas je uništio, izgledali smo sramotno. '

Rose je zabio 22 koša, a po 15 su dodali Taj Gibson i Aaron Brooks . Kod Spursa Kawhi Leonard je ubacio 16 , a Patty Mills 12 koševa.

VIDEO

Portland Trail Blazersi na domaćem su parketu izgubili 'pola koša' od Boston Celticsa . Bilo je 90-89 (23-19, 21-23, 23-30, 23-17) za goste koje je predvodio Avery Bradley s 18 , dok je Jared Sullinger zabio 17 koševa. Kod Blazersa Damian Lillard zabio je 21 koš, a Matthews je dodao tri manje.

Pobjedu je ostvarila i Utah Jazz kod Milwaukee Bucksa 101-99 (26-16, 27-31, 23-32, 25-20), a slavlje je posebno bitno jer je ostvareno bez Derricka Favorsa . Jazz je bez njega na parketu do sada imao 0-12.

Utah je predvodio Gordon Hayward s 24 koša. Enes Kanter dodao je 23 , a Rudy Gobert 14 koševa. Kod domaćina su po 16 koševa ubacili Brandon Knight i Jared Dudley .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući...
OSMINA FINALA SP-A

Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući...

Uz dvije velike greške na početku prvog poluvremena, odnosno drugog, Hrvatska je izgubila u osmini finala Svjetskog prvenstva od Argentine. Imali smo više udaraca od Argentinaca, ali slaba je to utjeha

FOTO Michael Ballack u vezi s prijateljicom preminulog sina
MIŠLJENJA SU PODIJELJENA

FOTO Michael Ballack u vezi s prijateljicom preminulog sina

Michael Ballack osvojio je četiri trofeja Bundeslige, jedanput Premier ligu, a dvaput je gubio finale Lige prvaka, te po jednanput finale Svjetskog i Europskog prvenstva s reprezentacijom Njemačke
Bjelica: Dinamov je najveći problem trka! Petković? Nekad ga pomaziti, a nekad kazniti
PRVO OBRAĆANJE

Bjelica: Dinamov je najveći problem trka! Petković? Nekad ga pomaziti, a nekad kazniti

Union Berlin je pod mojim vodstvom trčao najviše u Bundesligi, ni jedanput ispod 120 kilometara po utakmici, a igrači Dinama ni 112-113 km. Petković? Nekad ga treba pomaziti, nekad kazniti...