Obavijesti

Sport

Komentari 14

Šarić: Poznato je da mi Hrvati ovakve utakmice igramo slabo

Šarić: Poznato je da mi Hrvati ovakve utakmice igramo slabo
1

Krenuli smo dosta lagano i mlitavo i tražili se cijelu utakmicu. Kad smo trebali okrenuti na 11-12 razlike, nismo uspjeli, poručio je Šarić koji je zabio 15 koševa

VIDEO

Hrvatska je pobijedila Nizozemsku 78-72 u četvrtom kolu skupine C EuroBasketa u Areni. Samo +6 za Perasovićeve izabranike nije nešto što je moglo oduševiti domaće navijače koji se, istina, nisu pojavili u prevelikom broju.

- Krenuli smo dosta lagano i mlitavo i tražili se cijelu utakmicu. Kad smo trebali okrenuti na 11-12 razlike, nismo uspjeli. Tomiću je teže braniti pick-and-pop nego pick-and-roll, to nas je koštalo dvije-tri trice - rekao je Dario Šarić koji je zabio 15 poena, ali i samo jedan od sedam s crte slobodnih bacanja.

- Kod nas Hrvata poznato je da mi ovakve utakmice igramo slabo. Nadam se da ćemo sutra protiv Gruzije od početka otići na 20 razlike, na kraju smo danas dobili to sa 70-80 posto. Najvažnije je da smo osigurali drugi krug. Uz ne previše dobru igru, uspjeli smo pobijediti i pokazali karakter u ključnim trenucima - dodao je Šarić.

- Gruzija ima sjajne igrače. Budemo li igrali kao danas u početku, neće biti dobro. Sjećate se Slovenije kad smo dobili u zadnjoj lopti u produžetku, to se ne smije ponoviti.

Bogdanović: Gruziju shvatiti maksimalno ozbiljno

- Opet smo otvorili utakmicu na način koji se ne smije događati. Ovo nam je ne znam koja utakmica da počnemo s -10 zaostatka, ne smijemo davati ovakvim protivnicima da se razmašu - rekao je Bojan Bogdanović za HRT nakon utakmice.

- Kad ovakve momčadi otvore utakmicu s pogođenim šutovima i divljim ulazima, dobiju samopouzdanje i teško je igrati. Vodilja nam mora biti drugo poluvrijeme i utakmica protiv Grčke.

- Slijedi Gruzija, trebamo je shvatiti maksimalno ozbiljno. Igramo pred svojom publikom, trebamo pobijediti i sa što boljim omjerom otići u Francusku - zaključio je Bogdanović koji je ubacio 13 poena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka
'ISTEKAO NAM JE LEASING'

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka

Plus+ Upravi kluba istekli su leasing ugovori za najam vozila, pa su oni obnovljeni, uz nešto povoljnije uvjete sponzorskog paketa. A i dalje će se voziti istom vrstom i klasom automobila kao prošle godine...

Dalić objavio popis: Vratio se Oršić, tu je četvorka iz Dinama, mladom hajdukovcu pretpoziv
ADUTI ZA LIGU NACIJA

Dalić objavio popis: Vratio se Oršić, tu je četvorka iz Dinama, mladom hajdukovcu pretpoziv

Izbornik i dalje vjeruje četvorici dinamovaca unatoč rezultatskoj krizi, a nije pozvao nijednog klasičnog desnog beka iako je najavio da će pretresti tu poziciju
Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...
STUDIO HNL

Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...

Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar ni tako lijep. Durdov? Već čitam da je hrvatski Yamal. Polako...