Obavijesti

Sport

Komentari 30

Poraz Magica i Netsa, Hezonja i Bogdanović zabili 11 koševa

Poraz Magica i Netsa, Hezonja i Bogdanović zabili 11 koševa
4

Sinoć su na NBA terene istrčali i Mario Hezonja i Bojan Biogdanović i obojica su zabila po 11 koševa u porazima svojih momčadi Orlando Magica i Brooklyn Netsa

VIDEO

Mario Hezonja je odigrao 17:23 minuta tijekom kojih je ugrabio jedan skok i zabio 11 koševa u porazu Orlanda od Milwaukee Bucksa od 100-107. Za Orlando je ovo bio 11. poraz u 12 utakmica.

Najučinkovitiji kod Bucksa bio je Giannis Antetokounmpo koji je zabio 25 koševa. Jerryd Bayless je pogodio dvije trice u zadnjih 2:20 minuta, uključujući i pogodak 13 sekundi prije kraja za vodstvo Bucksa od 103-99.

Khris Middleton , koji je utakmicu završio sa 25 koševa, pogodio je dva slobodna bacanja sekundi prije kraja za vodstvo od 105-100. Kod Orlanda je najučinkovitiji bio Victor Oladipo koji je zabio 18 koševa, a Nikola Vucevic je dodao 16.

VIDEO

Miami bolji od Netsa, Bogdanović zabio 11

Miami Heat je sinoć na krilima Dwyanea Wadea i Chrisa Bosha pobijedio Brooklyn Netse sa 102-98, a Bojan Bogdanović je u porazu svoje momčadi odigrao 23.28 minuta i u tom je vremenu zabio 11 koševa kojima je dodao dva skoka i jednu asistenciju. Wade i Bosh su svaki zabili po 27 koševa za pobjedu Heata.

Wade je upisao i osam asistencija te četiri skoka. Winslow je ubacio 13 koševa uz sedam skokova za  Heat. Kod Netsa najbolji su bili Andrea Bargnani, koji je zabio 20 koševa, i Joe Johnson sa 15 pogodaka. Netsi su gubili 94-93 1:54 minute do kraja kada je Thaddeus Young promašio šut.

Nakon toga je na Wadeu napravljen prekršaj i on je pogodio oba slobodna bacanja. Luol Deng je poslije toga ukrao loptu i dodao je opet Wadeu koji je pogodio za 99-93. Donald Sloan je na to odgovorio tricom za Netse, ali je Wayne Ellington promašio tricu kojom bi došlo do izjednačenja.

VIDEO

Durantov show

Kevin Durant je sinoć zabio 44 koša u pobjedi Oklahoma City Thundera od 128-122 nakon produžetka nad New York Knicksima. Uz to je upisao i 14 skokova, a i pogodio je šut 16.2 sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice da bi u produžetku pogodio sedam koševa.

Russell Westbrook je utakmicu završio sa 30 postignutih pogodaka, 10 asistencija i osam skokova za Thunder. Knickse je predvodio Langston Galloway koji je zabio 21 koš.

Derrick Williams je dodao 19 koševa i 10 skokova, ali Knicksi, koji su imali prednost od 11 koševa u zadnjoj četvrtini, nisu ni jednom poveli u produžetku nakon što je Westbrook zabio prvi koš.

VIDEO

NBA:

  • Indiana Pacers - Los Angeles Clippers 89-91
  • Philadelphia 76ers - Phoenix Suns 113-103
  • Brooklyn Nets - Miami Heat 98-102
  • New York Knicks - Oklahoma City Thunder 122-128 (produžetak)
  • Toronto Raptors - Washington Wizards 106-89
  • Milwaukee Bucks - Orlando Magic 107-100
  • Portland Trail Blazers - Sacramento Kings 112-97
  • Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 90-92
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!
POGLEDAJTE VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!

Činilo se da će 'modri' rutinski proći kroz Koprivnicu nakon gola Petkovića, ali već do poluvremena su ispustili prednost, a onda se u nastavku opet potpuno raspali i primili čak tri komada

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu
U PETOJ RUNDI

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu

Meč dvojice Britanaca u borbi za naslov teške kategorije pripao je Danielu, koji je u petoj rundi nokautirao izazivača Joshuu. Prepun Wembley (96.000 ljudi) svjedočio je dominantnom nastupu Duboisa
Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka
DOMINANTAN NASTUP

Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka

Pred 96 tisuća gledatelja na kultnom Wembleyu, Daniel Dubois naprosto je "razbio" izazivača Anthonyja Joshuu i zasluženo obranio pojas. Podsjetimo, svjetski prvak je u lipnju pobijedio našeg Filipa Hrgovića...