Obavijesti

Sport

Komentari 13

Perasović se i dalje ne zanosi: "Ovo su još uvijek pripreme..."

Perasović se i dalje ne zanosi: "Ovo su još uvijek pripreme..."
1

Danas smo igrali napadački puno bolju utakmicu nego što smo igrali u Zagrebu. Bez obzira na rezultat, još uvijek je to pripremna utakmica, rekao je Perasović...

VIDEO

U svakom slučaju možemo biti zadovoljni s dobrim dijelom utakmice. Još uvijek nije to nešto što bi nas trebalo sada baciti u euforiju, bez obzira na rezultat, rekao je nakon uvjerljive pobjede nad Njemačkom u Bremenu izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović.

- Mislim da smo, zahvaljujući zoni u drugoj četvrtini, zaustavili velike obrambene propuste koje smo imali u prvoj četvrtini i to nas je vratilo u utakmicu i dalo nam prednost koju smo poslije održavali. Činjenica je da ne možemo očekivati da nam te alternativne obrane donose rezultat i moramo raditi više na samom početku na individualnoj obrani jer to je na kraju ono što donosi rezultat ili ne.

Sjenu na pobjedu rezultatom 80-63 bacila je ozljeda razigravača Olivera Lafayettea, koji je s terena izašao šepajući. Stradalo je koljeno, ali još se ne zna koliko ozbiljno. Dijagnozu će otkriti magnetska rezonanca.

- Danas smo igrali napadački puno bolju utakmicu nego što smo igrali u Zagrebu. Sve polazi od toga ako dobiješ sigurnost iz obrane, ali bez obzira na rezultat, još uvijek je to pripremna utakmica i oni su još van ritma. Možemo biti zadovoljni s našom čvrstinom, igralo je dosta igrača, svi su pokazali čvrstinu. Šteta za povredu Lafayettea, to je jedino što nam zaokuplja misli u ovom trenutku - zaključio je izbornik.

Seriju pripremnih utakmica uoči EuroBasketa Hrvatska nastavlja u Litvi, gdje će u utorak i srijedu igrati protiv domaćina te reprezentacije Turske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka
'ISTEKAO NAM JE LEASING'

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka

Plus+ Upravi kluba istekli su leasing ugovori za najam vozila, pa su oni obnovljeni, uz nešto povoljnije uvjete sponzorskog paketa. A i dalje će se voziti istom vrstom i klasom automobila kao prošle godine...
Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...
STUDIO HNL

Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...

Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar ni tako lijep. Durdov? Već čitam da je hrvatski Yamal. Polako...