Obavijesti

Sport

Komentari 43

Mario Hezonja u debiju zabio 11, Bogdanović devet u porazu

Mario Hezonja u debiju zabio 11, Bogdanović devet u porazu
7

U svom debitantskom nastupu u NBA ligi Mario Hezonja zabio je 11 koševa, od čega tri trice. Na parketu proveo 25 minuta. Orlando je izgubio 88-87 od Wizardsa

VIDEO

Iako je njegov Orlando Magic izgubio za pola koša od Washingtona (88-87), Mario Hezonja u svojoj je prvoj utakmici u NBA ligi ostavio zamjetan trag. Zabio je talentirani hrvatski košarkaš 11 koševa , imao šut 4-9, od čega za tricu 3-5 te imao tri skoka i dvije asistencije.

Super Mario nije počeo u petorci, no ušao je u igru sredinom prve četvrtine i već nakon 20-ak sekundi na parketu zabio je svoj prvi koš u NBA karijeri. Naravno, bila je to trica. Ostao je na parketu do kraja četvrtine koju je završio s osam koševa i dvije osobne.

VIDEO

Nakon toga uslijedila je pauza u Hezonjinoj koloni poena. Svoj idući i posljednji koš zabio je dvije minute prije kraja susreta. Naravno, bila je to trica, njegova treća.

Ukupno je Hezonja proveo na terenu 25 minuta što je najviše od igrača s klupe. Najbolji kod Orlanda Oladipo sa 17 koševa, Harris je dodao 15, Gordon 12...  Magic je imao i posljednji napad za pobjedu, no centar Vučević promašio je šut iz teške pozicije. Wizardse su do pobjede vodili Wall s 22 i Beal s 24 koša.

VIDEO

Bogdanovićevi Netsi izgubili od Bullsa

Sličan učinak kao Hezonja, noćas je imao i Bojan Bogdanović . Najbolji hrvatski košarkaš počeo je na klupi protiv Bullsa, a njegovi su Netsi sezonu otvorili porazom 100-115. Bojan je za gotovo 29 minuta zabio devet koševa uz šut iz igre 3-8, od čega trice 0-2. Imao je i jedan skok te jednu asistenciju. Kod Bullsa, koji su u sezonu startali s dve pobjede, svi iz prve petroke bili su dvocifreni, a najbolji Butler s 24 koša.

VIDEO

Rudež startao pobjedom

Jedini naš košarkaš koji je u prvom nastupu slavio bio je Damjan Rudež . U svoju drugu NBA sezonu Rudež je krenuo s dva koša u četiri minute provedene na parketu. Njegova Minnesota pobijedila je LA Lakerse 112-111, a goste je do pobjede predvodio fantastični Rubio s 28 te igrač s klupe Kevin Martin s 23 koša. Kod Lakersa vratio se dobri stari Bryant s 24 koša.

VIDEO

Rezultati NBA-a

  • Orlando Magic - Washington Wizards 87-88
  • Boston Celtics - Philadelphia 76ers 112-95
  • Brooklyn Nets - Chicago Bulls 100-115
  • Detroit Pistons - Utah Jazz 92-87
  • Miami Heat - Charlotte Hornets 104-94
  • Toronto Raptors - Indiana Pacers 106-99
  • Houston Rockets - Denver Nuggets 85-105
  • Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers 76-106
  • Milwaukee Bucks - New York Knicks 97-122
  • Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs 112-106
  • Phoenix Suns - Dallas Mavericks 95-111
  • Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans 112-94
  • Sacramento Kings - Los Angeles Clippers 104-111
  • Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves 111-112
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Dalić objavio popis: Vratio se Oršić, tu je četvorka iz Dinama, mladom hajdukovcu pretpoziv
ADUTI ZA LIGU NACIJA

Dalić objavio popis: Vratio se Oršić, tu je četvorka iz Dinama, mladom hajdukovcu pretpoziv

Izbornik i dalje vjeruje četvorici dinamovaca unatoč rezultatskoj krizi, a nije pozvao nijednog klasičnog desnog beka iako je najavio da će pretresti tu poziciju

Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...
STUDIO HNL

Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...

Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar ni tako lijep. Čestitam Diallu na sinu. Samo se nadam da će mu prioritet biti škola, s obzirom na genetiku, rekao je Jeličić
VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici
NOVI/STARI LIDER

VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici

Fruk je doveo Rijeku u vodstvo već u trećoj minuti, a Andrić je u 19. zabio za rano povećanje prednosti. Rezultat se nije mijenjao sve do 81. minute kada Pašalić sjajnom asistencijom nalazi Galešića za treći gol