Obavijesti

Sport

Komentari 63

Mario Hezonja se poigrava strpljenjem hrvatskih navijača

Mario Hezonja se poigrava strpljenjem hrvatskih navijača
1

Nitko nije potvrdio, ali ni demantirao vijesti da Hezonja propušta Eurobasket u Areni. Suigrači šute, no navijačima se neće svidjeti što mu je NBA važniji od reprezentacije

VIDEO

Ma bolje da ne znate, bio je opis sastanka Marija Hezonje, njegova agenta i Velimira Perasovića, izbornika hrvatske reprezentacije.

Sjedili su zajedno sat vremena, poslije čega nije bilo službenih komentara, ali nitko ne demantira vijesti o tome da najveći hrvatski talent propušta Eurobasket. I priliku da se predstavi hrvatskoj publici u prvoj fazi.

- Ne postoji nikakva klauzula u ugovoru kojom bi te NBA klub mogao natjerati da propustiš veliko natjecanje s reprezentacijom - prokomentirao je Roko Ukić, bivši član Toronto Raptorsa i Milwaukee Bucksa, tezu da je Orlando Magic naredio Hezonji da se odmah u kolovozu priključi ostatku momčadi i tako propusti EP u Zagrebu.

- Jedino što ti mogu napraviti jest stvoriti pritisak. U smislu da će netko drugi na tim treninzima uzeti tvoje mjesto u ekipi, a ti bi mogao ispasti iz planova - dodaje Ukić.

Ni igrači koji su u Svetom Martinu na pripremama reprezentacije ne znaju što je s Hezonjom, “svi ionako šute o tome”, no zato su sve glasnija mišljenja navijača. A malo je reći da im se nije svidjelo što je novoj hrvatskoj zvijezdi važniji NBA od reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 63

VIDEO

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve
'MODRI' U BANJOLE

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve

Plus+ Nenad Bjelica odmara u Poreču pa mnoge zanima hoće li u srijedu potegnuti u 60-ak kilometara udaljene Banjole. A igrači iz drugog plana moraju pokazati ozbiljnost, mirno riješiti nedoraslog suparnika
Čilić osvojio prvi turnir nakon tri godine i ispisao povijest u Kini!
TAKO JE, MARINE!

Čilić osvojio prvi turnir nakon tri godine i ispisao povijest u Kini!

Fenomenalni Čilić u finalu ATP 250 turnira u Hangzhou pobijedio je Kineza Zhizhena Zhanga (7-6, 7-6) i sa 777. pozicijom na ATP ljestvici postao najniže rangirani tenisač koji je osvojio titulu na ovoj razini