Obavijesti

Sport

Komentari 27

Houston Rocketsi prošli su u finale Zapada nakon 18 godina

Houston Rocketsi prošli su u finale Zapada nakon 18 godina
4

Niti jednog se trenutka nismo predavali. Vjerovali smo u sebe i mislim da smo svima pokazali pobjednički karakter, rekao je James Harden nakon velike pobjede

VIDEO

Košarkaši Houston Rocketsa napravili su pravi podvig i slavljem na gostovanju kod LA Clippersa 113-100 (28-21, 28-25, 29-22, 28-32), u sedmoj utakmici polufinala Zapada, plasirali se u veliko konferencijsko finale, prvo nakon čak 18 godina pokušavanja, a tamo ih čekaju Golden State Warriorsi .

S druge pak strane, gotovo je nevjerojatno što su propustili Clippersi koji su vodili 3-1 u seriji nakon fantastičnog izbacivanja aktualnih prvaka San Antonio Spursa i koji su u šestoj utakmici ove serije pred svojim navijačima prosuli 19 koševa razlike u posljednjoj četvrtini.

VIDEO

- Razočarani smo, užasno smo razočarani. Jednostavno smo previše toga propustili. Možemo kriviti samo sebe, nitko nam drugi nije kriv - rekao je Griffin dok je s druge strane očekivano oduševljen pobjedom bio James Harden :

- Niti jednog se trenutka nismo predavali. Vjerovali smo u sebe i mislim da smo svima pokazali pobjednički karakter - rekao je Harden čiji je Houston tek deveta momčad u povijesti NBA lige koja je nadoknadila 1-3 u seriji, a prva od 2006. kada su Phoenix Sunsi nadoknadili zaostatak protiv LA Lakersa .

Finale Zapada:

  • Golden State Warriors - Houston Rockets

Finale Istoka

  • Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve
'MODRI' U BANJOLE

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve

Plus+ Nenad Bjelica odmara u Poreču pa mnoge zanima hoće li u srijedu potegnuti u 60-ak kilometara udaljene Banjole. A igrači iz drugog plana moraju pokazati ozbiljnost, mirno riješiti nedoraslog suparnika