Obavijesti

Sport

Komentari 26

Gasol kao Jordan, Bogdanović zabio 14 poena u porazu Netsa

Gasol kao Jordan, Bogdanović zabio 14 poena u porazu Netsa
4

Pau Gasol u pobjedi Chicaga protiv Milwaukeeja zabio je 46 koševa uz 18 skokova što je uspjelo još tek četvorici u povijesti lige. Jordanu, O'Neilu, Webberu i Durantu

VIDEO

Chicago Bullsi kod kuće su pobijedili Milwaukee Buckse 95-87. Bullse je predvodio Španjolac Pau Gasol s rekordnim učinkom karijere.

VIDEO

Zabio je Gasol 46 koševa uz 18 skokova. Fantastična predstava Gasola vratila je navijače Bullsa u Jordanovo vrijeme kad je veliki Mike Clevelandu zabio 68 koševa.

Bilo je to 28. ožujka 1990. godine, a u videu ispod divite se čarolijama Jordana.

VIDEO

Pau Gasol je u pobjedi Chicago Bullsa zabio tek tri poena manje od svih suigrača zajedno. Šutirao je sjajni španjolski košarkaš 17/30 iz igre, promašio tek jedno od 13 slobodnih bacanja, a ovo mu je bio 20. double-double u sezoni.

- Nisam previše razmišljao, samo sam igrao kako volim. Suigrači su me tražili i njima ide velika zasluga za ovu večer. To je kemija, ponosan sam što mogu ovako igrati s 34 godine - rekao je Gasol nakon utakmice.

Učinak od 46 i više koševa i 18 i više skokova u povijesti NBA lige uspjelo je samo petorici igrača. Uz spomenutog Michaela Jordana i sad Paua Gasola, to su dvaput u karijeri radili Shaquille O'Neal, Chris Webber i Kevin Durant.

Bogdanovićevih 14 koševa u porazu Netsa

Brooklyn Netsi izgubili su kod Detroit Pistonsa 93-98. Bojan Bogdanović konačno je dobio šansu u početnoj petorci. Igrao je hrvatski reprezentativac 26 minuta, s 14 koševa bio je drugi strijelac momčadi. Više je zabio jedino Johnson (17 koševa).

VIDEO

Philadelphia je bila bolja od Indiana Pacersa rezultatom 93-92. Damjan Rudež igrao je za Pacerse nešto više od osam minuta, ostao je bez koša.

NBA liga:

  • Chicago - Milwaukee 95-87
  • New York - Charlotte 82-110
  • LA Clippers - Dallas 120-100
  • Detroit - Brooklyn 98-93
  • Philadelphia - Indiana 93-92
  • Toronto - Boston 109-96
  • Houston - Utah 97-82
  • Minnesota - San Antonio 93-108
  • Portland - Orlando 103-92
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu
TOČI, JOŠKO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu

Krasno je primio proigravanje Grealisha, Burna driblingom poslao u prošlost pa Tonaliju kroz noge zabio fantastičan gol u drugi kut. Joško Gvardiol opet je briljirao

Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača
NOVI OKRŠAJ

Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača

Trener Istrana Paolo Tramezzani sukobio se s navijačkom skupinom Demoni nakon utakmice tijekom koje su ga ponovno gnjusno vrijeđali s tribine. Navijači Istre nisu zadovoljni igrom svoje momčadi
Hrvatski nogometaš o mobingu: Klub mi je uskratio hranu i plaću, izbacili su me iz stana...
ISPOVIJEST ZA 24SATA

Hrvatski nogometaš o mobingu: Klub mi je uskratio hranu i plaću, izbacili su me iz stana...

Plus+ Vice Miljanić dobio je spor s Rogaškom pa ispričao potresnu priču što je sve prolazio pod ugovorom s tim slovenskim klubom: Prijetnje koje su mi slali je bolje da i ne pokazujem, prijavio sam sve i policiji