Obavijesti

Sport

Komentari 8

Cibona je OK, Grad sada ide spašavati i ostale 'utopljenike'

Cibona je OK, Grad sada ide spašavati i ostale 'utopljenike'
1

Na sjednici Gradske skupštine prihvaćen je prijedlog Milana Bandića o otpisu dijela dugova. Prijedlog o spašavanju Cibone dobio je 40 glasova “za” i niti jedan protiv

VIDEO

Cibona je Gradu dužna 2,6 milijuna kuna, a sa zaključcima jučerašnje Gradske skupštine Grad se složio da mu se otplati 60 posto tog duga kroz razdoblje od sedam godina u 84 rate. 


- Klub se transformirao, u njemu nema više politike koja je uništila Cibonu i zadužila je 100 milijuna kuna. Grad Zagreb predstavlja tek 6,4 posto svote koju je Cibona dužna i vjerujem da bi njen predstečajni plan prošao i bez našeg pristanka - rekao je predsjednik Gradske skupštine Darinko Kosor.

Prijedlog o spašavanju Cibone dobio je čak 40 glasova “za” i niti jedan protiv.

No osim Cibone, Grad Zagreb odlučio je pomoći i ostalim “utopljenicima”. Davor Bernardić, potpredsjednik Gradske skupštine, stigao je s četiri lopte u rukama - nogometnom, rukometnom, vaterpolo i košarkaškom, aludirajući na pomoć i ostalim zagrebačkim klubovima.

- Ciboni se pomaže zadnje tri godine i to predugo traje. Svi zagrebački klubovi zaslužuju pomoć. Ne želimo puno utopljenih. Zagrebački sport mora biti dostupan djeci i roditeljima - rekao je Bernardić, dodavši da bi za pomoć trebalo napraviti posebnu sjednicu. Odmah je dobio odgovor.

- Slažem se, trebamo tematsku sjednicu - odmah je “uskočio” Milan Bandić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Nakon muke s četvrtoligašem
ZA OSMINU FINALA

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Nakon muke s četvrtoligašem

Prvak je prošao pobjedom u Istri pred 1400 gledatelja, ali nije to bilo uvjerljivo. Morali su uvesti Petkovića i Mišića, a tek su onda 'prelomili'. Strijelci su bili Špikić, Kulenović i Ademi, a za domaćina Kamenički