Obavijesti

Sport

Komentari 33

Biserka Petrović: Mali Steph Curry me podsjećao na sina...

Biserka Petrović: Mali Steph Curry me podsjećao na sina...
1

Nakon natjecanja u tricama došao je do tate i rekao: ‘Dražen je bio bolji od tebe’, kaže Draženova majka Biserka koja je malog Stephena Curryja čuvala u VIP loži

VIDEO

All Star utakmica 1992. bila je u Orlandu, moj Dražen i Dell Curry sudjelovali su u natjecanju u tricama. Mali Stephen Curry ostao je meni na čuvanje u VIP salonu i mogu vam reći da je bio jako živahno dijete. Veseo dječak, ali jako nemiran, kaže Biserka Petrović.

Mali Steph tad je imao četiri godine, a 23 godine poslije postao je NBA prvak. Nakon finala zapakirao je svoj dres i poslao ga Draženovoj majci. Pošiljka zasad još nije stigla u Zagreb, dres će iz SAD-a donijeti nekadašnji Draženov menadžer Warren LeGarie.

- Svaki put kad pomislim da me više nema što iznenaditi kad je u pitanju uspomena na Dražena, dogodi se ovakvo nešto. Ta Draženova priča kao da traje vječno, ponekad pomislim da netko odozgo sve ovo režira. A sve to je dokaz da je Dražen ostavio snažan, neizbrisiv trag - rekla je Biserka.

Curryjev dres s brojem 30 bit će izložen u Muzeju Dražena Petrovića, iz kojeg su mu poslali čestitku odmah nakon finala.

- Kad se sjetim tog našega kratkog druženja u Orlandu, prvo mi na pamet pada Stephenov izraz lica. Onako nasmiješen, veseo, zaigran, s blago otvorenim ustima, podsjećao me na mog Dražena - priča Biserka Petrović, koja pamti i jedan detalj nakon što su se ona i danas ponajbolji košarkaš svijeta iz VIP salona spustili na parket.

- Stephen je dotrčao do svog oca Della i rekao mu: ‘Tata, pa ti si gađao trice lošije od Dražena’ - sa smiješkom kaže Biserka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve
'MODRI' U BANJOLE

Nenad Bjelica jednim potezom zaintrigirao navijače Dinama, a u Kupu prilika za brojne pričuve

Plus+ Nenad Bjelica odmara u Poreču pa mnoge zanima hoće li u srijedu potegnuti u 60-ak kilometara udaljene Banjole. A igrači iz drugog plana moraju pokazati ozbiljnost, mirno riješiti nedoraslog suparnika
Čilić osvojio prvi turnir nakon tri godine i ispisao povijest u Kini!
TAKO JE, MARINE!

Čilić osvojio prvi turnir nakon tri godine i ispisao povijest u Kini!

Fenomenalni Čilić u finalu ATP 250 turnira u Hangzhou pobijedio je Kineza Zhizhena Zhanga (7-6, 7-6) i sa 777. pozicijom na ATP ljestvici postao najniže rangirani tenisač koji je osvojio titulu na ovoj razini