Obavijesti

Viral

Komentari 21

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Pokretanje videa...

Zmija na staklu auta 00:22

VIDEO Katastrofa u Kini: Velike poplave potopile brojna mjesta. Stižu nove kiše i rast vodostaja

KINA Nakon obilnih kiša dijelove Nanninga pogodile su velike poplave, a očekuje se da će u dijelovima juga Kine vodostaji u ponedjeljak porasti od dva do osam metara. Zbog visoke vode čamcima su spašavali ljude iz domova, a među njima i 95-godišnju ženu koja je nedavno operirala srce.

Pokretanje videa...

Obilne poplave u Kini 00:54

Filip Juričić: 'Ne primjećujem popularnost među ženama'

Poznati glumac Filip Juričić otkrio nam je najbolji savjet svog oca, zašto voli jahanje i koju osobnost dijeli s konjima, te gledaju li sinovi njegove serije i filmove. Pogledajte video i na YouTube kanalu 24sata
VIDEO

Pogledajte kako trajekt 'Oliver' prvi put uplovljava u Velu Luku

KORČULA - Ovaj 27 godina stari trajekt prvi je put trebao isploviti 10. travnja uz svečanosti i sirene s brodica, no sve je naprasno otkazano jer su na njemu uočeni nedostaci. O čemu se radilo, nitko nikad ni riječi nije rekao. U subotu popodne trajekt koji je nazvan prema Oliveru Dragojeviću je isplovio iz Rijeke prema Veloj Luci.

Pokretanje videa...

Ulazak Olivera u Vela Luku 00:35

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Nevade: Cvrčci prekrili kuće, već se danima bore s najezdom

NEVADA - Ogromni rojevi cvrčaka koji mogu narasti do 5 cm već danima izazivaju velike probleme za obitelji i farmere na sjeveru Nevade. Kukaca ima toliko da su potpuno prekrili neke kuće, a vlasnici se protiv najezde bore puhačima lišća. Američko ministarstvo poljoprivrede također je upozorilo da mormonski cvrčci mogu izazvati i velike ekonomske i ekološke štete.

Pokretanje videa...

Cvrčci u Nevadi 00:54

VIDEO Pogledajte kako su klinci i rezerve Dinama srušili Slaven. Mladi Vrbančić junak u drami

KOPRIVNICA - Iako bez 17 igrača, od čega su većina bili prvotimci, Dinamo je slavio na gostovanju kod Slaven Belupa. U uzbudljivoj utakmici, 'modri' su pobijedili 3-2, a pogodak odluke dao je Luka Vrbančić (18) u 93. minuti. Sergej Jakirović od prve minute na teren je poslao rezerve, a kasnije je uveo juniore među kojima je bio i njegov sin Leon Jakirović (16). Pogotke za Dinamo dali su još i Fran Brodić te Sandro Kulenović dok su za Slaven pogađali Daniel Štefulj i Adriano Jagušić (18) kojem je to bio prvijenac za 'farmaceute'.

Pokretanje videa...

NK Slaven Belupo vs GNK Dinamo Zagreb 2:3 01:20

VIDEO Rudeš je ispao pa počeo igrati! Evo kako je Lokomotiva vjerojatno prokockala Europu

ZAGREB - Nogometaši Rudeša odigrali su 3-3 protiv Lokomotive u utakmici u kojoj su si 'lokosi' lako moguće zapečatili sudbinu kada se radi o četvrtom mjestu koje vodi u Konferencijsku ligu. Lokomotiva je imala 3-0 na poluvremenu pa u nastavku prosula prednost i uhvatila samo bod. Čop je dao dva gola, Marić jedan, a onda su Korač, Mrčela i Šare donijeli tek osmi bod Rudešu ove sezone. Tako bi se ova utakmica mogla pokazati presudnom, Osijek je odahnuo nakon današnjeg rezultata i izgledniji je putnik u Europu naredne sezone.

Pokretanje videa...

Sažetak: NK Rudeš vs NK Lokomotiva Zagreb 3:3 01:32

VIDEO Šok u Bjelovaru: 'Uvijek je bio miran, ne mogu vjerovati da bi on napravio tako nešto'

BJELOVAR - Stravičan zločin šokirao je u subotu ujutro bjelovarsko Radničko naselje. Kako su nam potvrdili iz bjelovarske policije, u kući su pronađeni mrtva žena i muškarac. Još jedna žena s teškim ozljedama prevezena je u Opću bolnicu Bjelovar. Kako piše Moj portal, muškarac je ubio punicu, a ženu nožem ubo u vrat. On si je navodno presudio pred očima policajaca. Mještani su u šoku, ne mogu vjerovati da je njihov susjed, za kojega kažu da je inače uvijek bio miran, napravio tako nešto. Počinitelj, njegova supruga i punica žive u istoj kući, ona u prizemlju, oni na katu.

Pokretanje videa...

Ubojstvo u Bjelovaru 01:18

Enis Bešlagić: 'Imao sam priliku glumiti s Borisom Dvornikom'

Enis Bešlagić prisjetio se serije 'Viza' te otkrio da se premalo prostora daje mladim glumcima u komediji i ne stvaraju se novi zabavni likovi kao nekad. Pogledajte video i na YouTube kanalu 24sata
VIDEO

VIDEO Papa kao rock zvijezda: Časne ga salijetale u Veroni

ITALIJA - Papu Franju u subotu je dočekala skupina časnih sestara dok je prisustvovao ceremoniji unutar veronske bazilike svetog Zenona. Časne sestre, koje se obično pridržavaju pravila 'papinskog zatvorenog prostora i rijetko napuštaju svoje samostane, puštene su iz svojih samostana za posebnu prigodu i nisu propustile priliku dotaknuti papinu ruku i poljubiti njegovo raspelo. Nakon susreta, Franjo se našalio rekavši da 'čak ni redovnice u klauzurama ne gube radost'. Na druženju s đakonima i časnim sestrama poslao je poruku da svaki čovjek treba prigrliti svoj poziv i hrabro prihvatiti svoje poslanje, slaveći gradsko nasljeđe vjere, milosrđa i nade.

Pokretanje videa...

Papa u Veroni okružen časnim sestrama 01:04

VIDEO Pogledajte veliko slavlje dinamovaca i zvižduke Pletikosi

Futsal Dinamo osvojio je drugi uzastopni naslov prvaka Hrvatske nakon što je preokrenuo seriju protiv Olmissuma. Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje dinamovaca, a zatim je na teren izašao Stipe Pletikosa kojeg je prepuna Cibona "pozdravila" zvižducima. Osim te situacije, navijanje je bilo fer i korektno od prve do zadnje minute

Pokretanje videa...

Futsal Dinamo 01:03