Obavijesti

Show

Komentari 36

Nevena Rendeli: Tjedan dana moram hodati uz pomoć štaka

Nevena Rendeli: Tjedan dana moram hodati uz pomoć štaka
4

Televizijska voditeljica stala je na staklo, razrezala si stopalo i 'zaradila' nekoliko šavova. Ozljeda je veća i dublja pa teško hoda, ali kolege joj puno pomažu

VIDEO

Hodala sam po hvarskoj Rivi koja je bila puna stakla, poskliznula sam se i iako sam bila u sandalama, razrezala sam lijevo stopalo. Imam par šavova, a dobila sam i štake, rekla nam je HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli.

Trenutačno se nalazi na Hvaru gdje snima emisiju ‘Šušur’, a štake mora koristiti tjedan dana.

- Ozljeda je veća i dublja pa teško hodam, ali kolege mi puno pomažu i stvarno su kolegijalni. Do hotela se ne može autom pa oni polako hodaju sa mnom. Ono što oni prohodaju u pet minuta, ja prijeđem za pola sata - rekla nam je voditeljica. 

Nakon angažmana na Hvaru ide na godišnji odmor, a najteže joj pada to što ne može trčati. U posljednjih godinu dana postala je aktivna trkačica koja posjećuje maratone diljem Hrvatske, ali i Europe.

- Izdržat ću mjesec dana bez trčanja - rekla je Nevena. Vjeruje da neće propustiti planiranu Grawe noćnu utrku na Bundeku  poKRENI koja je planirana za kraj kolovoza.

- Ma ja sam do tada kao nova. Ionako mi slijedi odmor - rekla nam je Nevena. Odmarati će se na hvatskoj obali sa suprugom Marijanom Bračuljem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO