Obavijesti

Show

Komentari 110

Maja Šuput kupila stan od 160 'kvadrata' blizu bivšeg dečka

Maja Šuput kupila stan od 160 'kvadrata' blizu bivšeg dečka
4

PREOKRET Pjevačica je prekinula s Mariom Kovačevićem, a novi stan nalazi se dvije zgrade dalje od oftalmologa Deana Šarića s kojim je 2008. kratko bila u vezi

VIDEO

Pjevačica se s Mariom Kovačevićem (40) nekoliko puta svađala i mirila. Njihovi prijatelji kažu da je prekid ovaj put konačan. Par se razišao početkom ove godine, iako Maja u javnosti i dalje govori kako ima dečka.

- Ne želim vam ništa reći - kratko je rekla Šuput. Mario, vlasnik lanca Hemingway barova, bio je rječitiji pa je potvrdio prekid, ali nije želio govoriti o razlozima.

Kaže da nije estradnjak. Par je živio zajedno u njegovu stanu u podsljemenskoj zoni do kraja prošle godine. Nakon što se odselila od ugostitelja, Šuput je kupila penthouse od 160 četvornih metara u zagrebačkom naselju Bijenik. Stan je u istoj ulici u kojoj živi i njezin bivši dečko, oftalmolog Dean Šarić, s kojim je 2008. godine u vezi bila nekoliko mjeseci. Pjevačica je potom pozvala Kovačevića da se useli k njoj, no on ju je odbio.

Maju je to navodno povrijedilo jer je s Mariom razmišljala i o zasnivanju obitelji. Nedavno je u svojem novom stanu snimila spot za novu pjesmu “Nek’ ti bude krivo”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 110

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije