Obavijesti

News

Komentari 198

Riječanka vitlajući noževima otjerala je dvojicu razbojnika

Riječanka vitlajući noževima otjerala je dvojicu razbojnika
4

Riječanka Dušanka Glažar strepi za život muža Marijana (64), kojeg su 
u njihovu domu nožem izbola dva razbojnika. Nakon operacije je u nedjelju bio kritično

VIDEO

Dvojica s fantomkama na glavi upala su u kuću Glažarovih na Pehlinu kraj Rijeke u subotu oko 20.30. Marijan je sjedio na kauču i gledao film. Dok je Dušanka, koja je bila u kuhinji, shvatila što se zbiva, muž se već tukao s pljačkašima i bio je sav u krvi.

-  Pitala sam ih: ‘Što je ovo, dečki’, a oni su mi odgovorili: ‘Pljačka!’. Ni sama ne znam kako sam se izmigoljila - kaže Dušanka. Jedan je na kratko ušao u kuhinju i srušio je na pod. Nakon što je ostala sama, zgrabila je dva velika kuhinjska noža i došla u dnevni boravak, gdje je trajao napad. Mahala je noževima da prestraši napadače, što je i uspjela. Dvojac je pobjegao. Jedan niz ulicu, a drugi preko vrta.

- Upomoć, upomoć, ubiše me - zapomagao je Marijan i uzbunio susjede, koji su im priskočili u pomoć i pozvali policiju. Marijan je nožem ranjen u glavu i jetru. Nakon operacije u nedjelju je bio na respiratoru u kritičnom stanju. Obitelji Glažar ovo nije prvi put da im je netko provalio u kuću. Prije pet-šest godina imali su tri provale, svakih godinu dana po jednu. Marijan je oko vrata nosio nekoliko lančića. Dušanka je pronašla tri, a nije sigurna jesu li razbojnici koji odnijeli.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 198

VIDEO

Slovenski bračni par poginuo kod Senja. Naletjeli na ulje na cesti, uhitili motorista (79)
TRAGEDIJA U LICI

Slovenski bračni par poginuo kod Senja. Naletjeli na ulje na cesti, uhitili motorista (79)

Motorist (79) imao je nesreću na Jadranskoj magistrali te mu se prolilo motorno ulje po cesti. 25 minuta nakon toga, slovenski bračni par motorista u zavoju nalijeće na ulje. Na mjestu su poginuli, a 79-godišnjak je uhićen