Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bolan šamar zvijezdi Uniteda: 'Dominirao si s Modrićem, a sad završi s ozbiljnim nogometom'

Bolan šamar zvijezdi Uniteda: 'Dominirao si s Modrićem, a sad završi s ozbiljnim nogometom'

Jamie Carragher žestoko je oprao Casemira nakon visokog poraza Manchester Uniteda kod Crystal Palacea: "Ostale su mu još tri utakmice na visokoj razini i onda bi trebao otići u MLS ili Arabiju"

VIDEO

Manchester United igra jednu od najlošijih sezona u povijesti kluba. Prvi je put izgubio čak 13 utakmica u prvenstvu, primio 81 gol u svim natjecanjima, što mu se nije dogodilo 47 godina, a kao pravi šamar stigao je poraz kod Crystal Palacea 4-0 u ponedjeljak.

Liverpoolov bivši kapetan Jamie Carragher (46) posebno je na zub uzeo brazilskog veznjaka Casemira (32), koji je pogriješio kod čak tri gola. Na Old Trafford stigao je 2022. za 70 milijuna eura. No Carragher smatra kako bi se trebao pokupiti iz kluba i napustiti Europu, da više nije na razini kakvoj je bio s Lukom Modrićem (38) u Realu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

- Još na poluvremenu sam govorio da bi trebao izaći iz igre. Casemiro bi trebao shvatiti da je iskusan igrač kojem su ostale još tri utakmice na visokoj razini i onda reći da ide u MLS ili Saudijsku Arabiju. Njegov menadžer ili ljudi oko njega to mu trebaju reći. Gledamo jednog od velikana modernog vremena koji je igrao u jednom od najboljih veznih redova modernog vremena, uz Kroosa i Modrića kraj sebe, koji se lako nosio s veznjacima Barcelone koje svi poznajemo i volimo - rekao je Carragher za Sky Sports.

- Nisam ni blizu nivoa koji je taj čovjek dosegnuo, ali uvijek se sjetim nečega kad sam odlazio u mirovinu, izjave koje ću se uvijek sjećati: "Napusti nogomet prije nego što nogomet napusti tebe". Nogomet ga je ostavio na vrhunskoj razini, trebao bi završiti s njime i otići - nastavio je.

QAT, WM FIFA 2022, Viertelfinale, Kroatien vs Brasilien

'Predobar je da mu se smiju u Crystal Palaceu'

United je na osmom mjestu Premiershipa i opasno mu prijeti da nakon deset godina ostane bez Europe, što bi bio velik financijski udarac za klub. Casemiro je najplaćeniji njegov igrač i ostale su mu dvije godine ugovora. Pitate li Carraghera, ne bi ga trebao ispoštovati do kraja.

- Zaradio je lijep novac, neka mu je sa srećom. Neka ga isplate, neka se dogovore. Ne bi trebao prolaziti kroz ovo. Predobar je da bi tako igrao i da mu se u Crystal Palacu smiju, ne igra protiv Manchester Cityja ili Real Madrida, uza sav respekt prema Crystal Palaceu. Čovjek te razine ne bi trebao prolaziti što prolazi on, treba to prekinuti - zaključio je Carragher.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...