Obavijesti

Show

Komentari 52

Baby Lasagna uvjerljivo vodi na kladionicama: Šanse su mu 40%

Baby Lasagna uvjerljivo vodi na kladionicama: Šanse su mu 40%
1

Hrvatski predstavnik podigao je cijelu dvoranu na noge, svi su pjevali stihove njegove pjesme, a onda je prošao i u finale

Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, oduševio je sve nastupom u prvom polufinalu natjecanja. Stihove 'Rim Tim Tagi Dim' je publika pjevala u sav glas, a odmah nakon nastupa su se počele nizati reakcije. 'Zvuči kao pobjednik', 'Zaslužio je pobjedu', pisali su po društvenim mrežama. Lasagna je onda prošao i u finale natjecanja, a obožavatelji nisu mogli sakriti koliko su sretni zbog njegovog prolaska.

VIDEO Baby Lasagna nakon ulaska u finale: 'Bilo je bolje na probi. Posao još nije gotov...'
VIDEO Baby Lasagna nakon ulaska u finale: 'Bilo je bolje na probi. Posao još nije gotov...'

Riječi pohvale su za Baby Lasagnu imale i domaće zvijezde, među njima Severina, Maja Šuput i Luka Nižetić. Nakon nastupa se oglasio i premijer Andrej Plenković koji je poručio da je 'ponosan na plasman'.

Nastup Baby Lasagne je na YouTubeu u samo nekoliko sati prikupio više od 300.000 pregleda, a do srijede navečer je prikupio 2.1 milijuna pregleda!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
40 POSTO ŠANSE

Šanse za pobjedu Baby Lasagni iz minute u minutu rastu! Naš predstavnik sada je na 40 posto, a koeficijenti su oko 1.91. Na nekim je kladionicama koeficijent 1.73 i 1.76, sličan kakav je imala i Loreen, pobjednica Eurosonga 2012. i 2023. godine.

24sata
ŠANSE RASTU...

U kratkom vremenu su Baby Lasagne dodatno narasle šanse za pobjedu. Sada je, kratko prije ponoći, na 39 posto. Švicarska je nakon svoje generalne probe ostala na 16 posto.

24sata
STANJE NA KLADIONICAMA

Baby Lasagna je nakon svog nastupa u polufinalu skočio na eurovizijskim kladionicama. Trenutačno mu na kladionicama predviđaju 38 posto šanse za pobjedu, dok Švicarska, koja je na drugom mjestu, ima 16 posto šanse.

24sata
SRETNE VIJESTI

Dok je Baby Lasagna nastupao u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u jednu obitelji stigli su mačići. Razgovarali smo s obožavateljicom Baby Lasagne koja nam je otkrila da je mačiće nazvala Rim, Tim, Tagi i Dim. Više pročitajte OVDJE.

ŽUPNIK ŽELIMIR ZA 24SATA

Želimir Bagavac, župnik kaštelirske župe svetih Kuzme i Damjana, pričao nam je o Baby Lasagni. O Marku župnik ima samo riječi hvale i rekao je da je naš Baby Lasagna religiozan mladić. 

- Dolazi kod nas u crkvu nedjeljom, kad god može. Posljednje vrijeme ga nije bilo, ali to je zbog priprema za Eurosong. Ja ga vidim u crkvi s oltara. Vjera mu je jako važna i to se vidi. Ne pjeva kod nas u zboru, ali pjeva među pukom. Ide na svetu misu i euharistija mu jako puno znači. Na njemu se vide upravo ta poniznost, poštenje, iskrenost i jednostavnost, s kojima je osvojio sve nas. A koliko vidimo i cijelu Europu - objasnio je župnik. 

Više pročitajte OVDJE.

Komentari 52