Obavijesti

Sport

Komentari 35

VIDEO Navijač potrčao prema Luki Modriću, policija ga je brutalno srušila na pod!

VIDEO Navijač potrčao prema Luki Modriću, policija ga je brutalno srušila na pod!

Dolazak Real Madrida u München izazvao je veliki interes u Njemačkoj, a jedan navijač pokušao se fotografirati s hrvatskim kapetanom. Na kraju je završio na policiji

VIDEO

Luka Modrić hodajuća je nogometna legenda. Jedan je od najprepoznatljivijih nogometaša na svijetu i jedan od najvećih veznjaka u povijesti. Gdje god se pojavi, izazove veliki interes navijača, ali i protivničkih igrača. Dokaz koliko ga cijene i poštuju. Svatko bi htio ugrabiti dres od hrvatske legende, fotografirati se s njim ili dobiti autogram, ali ne može svima uslišiti želje.

Pokretanje videa...

Stan Luke Modrića u Zagrebu 00:40

Real Madrid u utorak od 21 sat gostuje kod Bayern Münchena u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Madriđani su u Bavarsku došli dan uoči utakmice i izazvali veliki interes među svojim navijačima u Njemačkoj.

Igrači Reala izlazili su iz autobusa i zaputili se prema hotelu. Sigurnosne mjere bile su rigorozne, policija i zaštitari ogradili su sve kako bi osigurali mir gostima, ali u trenutku kada je Luka Modrić izlazio iz autobusa, jedan navijač preskočio je ogradu i zatrčao se prema hrvatskom kapetanu. Snage reda ekspresno su reagirale, srušile su ga na pod pa udaljile. Luka je bio zatečen, nije mu bilo jasno što se događa. Gledao je nekoliko trenutaka kako policija privodi mladića pa je nastavio svojim putem.

Navijač se nije uspio fotografirati s Modrićem, a unatoč ozljedama koje je pretrpio, za njega je ovo najsretniji dan u životu!

- Dobro sam, ali malo me boli glava. Samo sam htio upoznati Luku Modrića, prvi put u životu sam ga vidio uživo. Znam da sam pogriješio, no htio sam ga upoznati. Ovo je najbolji trenutak cijelog mog života - rekao je za Marcu.

Na njegovu sreću, policija ga neće prijaviti. Samo su mu uzeli podatke, a ovo će mu poslužiti kao pouka za budućnost.

- Neće biti financijske kazne, samo smo uzeli njegove podatke za izvještaj. On je još dijete, mora biti oprezan s ovakvim činom jer je to nešto potencijalno vrlo opasno - rekao je jedan od policajaca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...