Obavijesti

Promo sadržaj

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Biraj limenku, opet i opet i opet!
5

Svima draža ambalaža

Od kada je svijeta i vijeka, postoji i ambalaža. Ona se kroz vrijeme mijenjala, stizali su novi trendovi, pred nju su stavljani sve veći i veći zadaci. Ono što danas mora osigurati jest sigurnost i zdravstvenu ispravnost proizvoda koji se u njoj nalazi, ali isto tako, veliki je naglasak i na kvaliteti, praktičnosti te održivosti. Baš zato tu nastupa limenka – jednostavna i praktična ambalaža koja zadovoljava sve navedene kriterije.

Stoga Podravka i Go2Digital podsjećaju s vanjskih digitalnih ekrana na jednostavnost i praktičnost limenki.

„Kreativno rješenje za Podravkinu kampanju u fokusu ima upadljivu i šarenu 3D animaciju koja naglašava sve dobre strane limenke kao ambalaže, a emitiranjem na velikim digitalnim ekranima i najatraktivnijim lokacijama osigurava se maksimalna vidljivost,“ smatra Dean Udatny, direktor marketinga tvrtke Go2Digital.

Kada nam se žuri, limenka pomaže da obrok pripremimo brzo, dok istovremeno čuva sve njegove okuse i hranjivu vrijednost, bez korištenja konzervansa. A nakon finog ručka, i ambalaža se lako iskoristi. Neki će u praznu limenku posaditi maćuhice, drugi će ju dati reciklirati i tako omogućiti da se ova vrijedna sirovina vrati u proizvodnju. Sve dok ju ne bacite bez razmišljanja nego zastanete i iskoristite je opet, i opet, i opet, limenka zaslužuje status svima draže ambalaže.

„U idućih nekoliko godina, do 2030., Podravka planira ostvariti cilj i postići da 100% ambalaže bude reciklabilno, povratno ili kompostabilno za sve prehrambene proizvode. Održivost je važna u svim aspektima naših života, a odabir limenke je jedan mali korak u pravom smjeru. Limenku je moguće u potpunosti reciklirati, a u limenkama se za osiguravanje trajnosti ne koriste konzervansi jer nisu potrebni“, kaže Sanja Garaj Miloš, direktorica korporativnog marketinga iz Podravke.

I zato idući put, kad zastanete pred šarenim policama birajući bolognese, sardine, grah ili nešto treće, uzmite Podravkinu limenku i odlučite se za ono veće: razmišljajte održivo, prenamijenite je, reciklirajte i uživajte u kvalitetnom i ukusnom jelu. Planet će vam biti zahvalan. Tijelo također.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!
PROMO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!

Karlovačko pivo specijalnim izdanjem slavi 170. rođendan

Debljina i probiotici
PROMO

Debljina i probiotici

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), preko 65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu, a taj broj stalno raste, što predstavlja veliki javno-zdravstveni problem.
HUDI organizira DigitalPub Day 2.0
PROMO

HUDI organizira DigitalPub Day 2.0

Hrvatska udruga digitalnih izdavača (HUDI) organizira DigitalPub Day 2.0, ekskluzivni jednodnevni event za stručnjake digitalne industrije, bogat prilikama za učenje i povezivanje