Obavijesti

News

Komentari 167

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

VIDEO

Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak u 13:45 sati u Banjskom polju, mjestu nedaleko grada Bora u Srbiji. Na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije apelira da se ne objavljuju neprovjerene i netočne informacije koje ugrožavaju istragu koja za cilj ima što brži pronalazak djeteta. Naime, pojavila se informacija preko noći da je curica pronađena živa i zdrava što nije točno pa policija moli da se ne izlazi s takvim neprovjerenim navodima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...' 00:46

Susjedi su i dalje jako uznemireni zbog cijele situacije jer se ništa ovakvo u njihovoj okolini dosad nije dogodilo. 

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom povela djecu.

Kuća je bila zapuštena godinama

- Ivana je s bratom i obitelji odrasla ovdje, kako im je majka umrla, odselili su se svi. U toj kući gde je Danka nestala, nitko ne živi godinama. Što je nju navelo da taj dan dođe ovdje, tko zna. Godinama je nitko nije vidio, prvi dan dođe i eto što se dogodilo. Pritom, nije se parkirala sa ove strane kuće, pored puta, nego iza te štale. Sad je sve sumnjivo. Dankin nestanak je prijavljen tek poslije sat i pol vremena, kaže da je ona tražila prvo sama, pa je zvala muža i onda se uključila policija i svi ljudi iz okoline - rekla je jedna susjeda.

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

- Svi smo ovdje iznenađeni da je dijete moglo nestati u roku od dvije minute, kako kaže njena majka. Samo ona zna kako se sve dogodilo - dodala je susjeda.

Majka djevojčice odbila je poligrafsko testiranje pa joj je onda izuzet mobitel na vještačenje, a policija se nada kako će podaci i tog mobitela uvelike pomoći u potrazi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno' 00:57

HGSS nudi pomoć Srbiji

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) ponudila je pomoć Srbiji u potrazi za djevojčicom. Ako Srbija pristane, prema Boru na istoku Srbije spremno je odmah poći nekoliko timova HGSS-a s istoka Hrvatske. Među njima su kartograf, timovi s potražnim psima K9, kao i timovi s besposadnim sustavima. Rekao nam je to izvršni pročelnik HGSS Marko Rakovac te potvrdio da su i naše spasilačke ekipe spremne pomoći kolegama u Srbiji u potrazi za nestalom djevojčicom Dankom (2).

Srpska policija: 'Obustavljena je pretraga terena u potrazi za nestalom djevojčicom...'
Srpska policija: 'Obustavljena je pretraga terena u potrazi za nestalom djevojčicom...'

Potraga na području Banjskog polja je obustavljena jer je utvrđeno kako se djevojčica ne nalazi na tom području, a istraga sada kreće u drugom smjeru i pretražuje se mobitel majke te podaci s baznih stanica u okolici nestanka. Također, policija detaljno provjerava detalje prijave nestanka malene Danke.

<<< Sve informacije o potrazi za nestalom djevojčicom na jednom mjestu čitajte OVDJE >>>

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe